Ria de Sutter
Koninginnelaan 20
3181 GK Rozenburg ZH

info@seniorenrotterdam.nl

Nieuws

Verkiezings programma Nederland lokaal
Van Haagsche macht naar lokale kracht
Inwonerspartij Rozenburg doet mee aan de verkiezingen van provinciale staten in Zuid-Holland.
Onde...

Verder lezen
Kees van Pelt ziet narcisme groeien
Oud-voorzitter van de deelgemeenteraad Hoogvliet Kees van Pelt ziet niet alleen de krokusjes hun ...

Verder lezen
inschrijving2.jpg

Nieuws

Reactie op "Uitenbogerd stapt teleurgesteld uit BBH":

Velden met (*) zijn verplicht.
Uitenbogerd stapt teleurgesteld uit BBH
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Uitenbogerd stapt teleurgesteld uit BBH

Linda Uitenbogerd van voorheen Bewoners Belang Hoogvliet biedt haar achterban excuus aan. Ondanks vele voorkeursstemmen in de Gebiedsverkiezingen is ze niet verkozen, wegens, vindt zij, ‘kiezersbedrog’.

HOOGVLIET-  In plaats van euforie vanwege de twee gewonnen zetels voerde teleurstelling bij de nummer 4 de boventoon. Linda Uitdenbogerd: “Volgens afspraken zouden zij die de meeste stemmen kregen erin komen. Lijstaanvoerder Ron Brekelmans en ik hadden de meeste stemmen van de kandidaten op de lijst.” Het mocht echter niet zo zijn dat Uitdenbogerd vorige week maandag werd verkozen in de Hoogvlietse gebiedscommissie.

Politieke carrière
Linda: “Helaas komt de nummer 2 op de lijst zijn afspraak niet na en neemt nu zelf plaats in de gebiedscommissie. Hij wil een politieke carrière beginnen in plaats van de functie door te schuiven naar de degene die door de bewoners is gekozen. Erg leuk als je campagne voert met: wij staan voor directe inbreng van bewoners en willen geen politiek bedrijven en bij de eerste gelegenheid die je krijgt het tegendeel bewijst. Volgens de kieswet heeft hij daartoe het recht. Ik heb daarom een excuusbrief aan de kiezers geschreven dat het mij spijt dat Hoogvliet, mede door op mij uitgebrachte stemmen, nu met zo’n iemand in de gebiedscommissie opgezadeld zit. Ik distantieer mij tevens van de BBH en van de personen op de lijst die deze gang van zaken niet openlijk veroordelen. Dat kan je opvatten als natrappen van een slechte verliezer. Ik zie het als mijn naam zuiveren bij de minstens 1000 bewoners die ik persoonlijk tijdens de campagne het BBH-verhaal heb verteld.”

Van korte duur
Linda: “Groot was mijn vreugde toen bleek dat een behoorlijk aantal Hoogvlieters er wel brood in zag als ik zou toetreden tot de gebiedscommissie. maar wel mede dankzij de op mij uitgebrachte stemmen in de Gebiedscommissie komt, vind ik zeer spijtig. Hiervoor dus excuus aan mijn kiezers. Dit had zo nooit mogen gebeuren en daarvoor dus mijn excuses aan de Hoogvlieters die, net als ik, een ander beeld hebben gehad van de BBH en de verkiezingen.”
Pagina terug