Ria de Sutter
Koninginnelaan 20
3181 GK Rozenburg ZH

info@seniorenrotterdam.nl

Nieuws

Verkiezings programma Nederland lokaal
Van Haagsche macht naar lokale kracht
Inwonerspartij Rozenburg doet mee aan de verkiezingen van provinciale staten in Zuid-Holland.
Onde...

Verder lezen
Kees van Pelt ziet narcisme groeien
Oud-voorzitter van de deelgemeenteraad Hoogvliet Kees van Pelt ziet niet alleen de krokusjes hun ...

Verder lezen
inschrijving2.jpg

Nieuws

Reactie op "Kees van Pelt ziet narcisme groeien":

Velden met (*) zijn verplicht.
Kees van Pelt ziet narcisme groeien
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Kees van Pelt ziet narcisme groeien

Oud-voorzitter van de deelgemeenteraad Hoogvliet Kees van Pelt ziet niet alleen de krokusjes hun kopjes boven het gras uitsteken, ook het narcisme bloeit als nooit te voren in Hoogvliet.

HOOGVLIET- De anders zo ingetogen ex-politicus, die voor de Seniorenpartij Rot-terdam nog probeerde met een zetel in de Rotterdamse gemeenteraad te komen, zegt zich flink geërgerd te hebben aan het opportu-nisme van de kandidaten en gekozenen binnen de Ge-biedscommissie Hoogvliet, zeg maar de opvolger van de oude deelgemeente. “Ik krijg helaas gelijk. Dit is pre-cies waarom we als IBP niet hebben meegedaan met de verkiezing van de gebieds-commissie. Ove ral worden weer politieke coalities uit de grond gestampt”, vertelt Van Pelt. Het narcisme viert weer hoogtij.”

Hanengevechten
Van Pelt: “Terwijl het zo zou moeten zijn dat de verkozen individuele kandidaten in een hok worden gezet en er pas weer uitkomen als een samenwerkingsverband is ontstaan en met inp ut van bewoners een plan voor het gebied wordt gemaakt waarmee de raad en het col-lege van Rotterdam wordt bestookt.  Nee, in plaats daarvan worden er hanen-gevechten georganiseerd om uit te vechten wie er met zijn kloten óf muts op het pluche mag zitten met een ondertussen omhoog ge-krikt salaris.”

Sterfhuisconstructie
Ik was zes jaar geleden al voorstander om het systeem te veranderen. Maar laat ik helder zijn. De gebiedscom-missie van nu is niets meer dan een sterfhuisconstructie”, waarschuwt Van Pelt.” “Rotterdam houdt de pa-tiënt nog even kunstmatig in leven.  Maar over drie jaar gaat de stekker er echt uit. Dan hebben ook alle Leef-baar leden nog even genoeg opgestreken, denk ik dan maar hardop.”
Op pagina 9 is een interview te lezen met Linda Uit-denbogerd, eveneens zeer teleurgesteld in de afloop van de gebiedsverkiezingen. Ze was met voorkeursstem-men verkozen en had graag voor de BBH in de commis-sie zitting willen nemen, maar de nummer 2 eist zijn plaats op.
Pagina terug